Egészen különleges karácsonyi dekoráció Kazincbarcikán

Megosztás

Vannak, akik szerint borzalmas, ám sokak szerint kifejezetten ötletes és az átlagostól elütő dekorációval jelentkezett Barcika ezzel a nem éppen hagyományos, feldíszített autóval a körforgalomban.

Kétségtelen, hogy nem mindennapi látvány a kazincbarcikai körforgalomban elhelyezett pickup feldíszítve, mint karácsonyi dekoráció. De mit gondolnak erről mások? Vannak, akik inkább elfordítanák a fejüket, másoknak nagyon is tetszik. Ebből szedtünk össze egy csokorral a közösségi médiából.

“Nem is tudom, ezt hogy gondolhattak komolyan?! Ez aztán a karácsonyi dekor! Büntet!” “Nekem tetszik.” “Karácsonykor is fikázni kell valamit? El kell költözni mondjuk Tokióba, ott biztos minden nagyon szép és ízléses. Magyar mentalitás: kritizálunk, kritizálunk és nem változtatunk.” “Van rajta sapka, most a sok nethuszárnak az a baja, ha nem lenne, akkor azért menne a nyígàs.”

“Szerintem ötletes! Nekem kifejezetten tetszik! Nem az a megszokott rénszarvas stb. dekoráció! Végre valami más, egyedi!” “GYÖNYÖRŰ KARÁCSONYI DEKOR! Ha nem tetszik, ne nézz rá. Komolyan, ez már vicc, hogy egyeseknek semmi nem jó, és ezt képes ki is posztolni. Aki kitalálta ezt a dekort, egy nagy pacsi neki.” “Ha nem lenne, te akkor is kiírtad volna ide. Csak nem ezzel a szöveggel.”

“Tök jó. Az 5 éves lányunknak is nagyon tetszik.” “Szerintem meg ötletes. Nem kell minden évben ugyan azt a dekort kitenni!” “Szerintem zseniális dekor, ötletes, vicces, szeretem.” “Nem jó nektek semmi….ha oroszlán, az a baj, ha unikornis, az a baj, ha van rajta sapka, az a baj….” “Tereprendezés nulla.”

A vélemények megoszlanak, de jócskán túlsúlyban vannak azok, akiknek kifejezetten tetszik a formabontó dekoráció. Mi hogy állunk ezzel? Természetesen más is díszíti Barcikát, íme például egy másik helyszín dekorációja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek